Publicat pe

Afacerea Usborne – Afacerea Ideala pentru Mamici

afacerea Usborne

Afacerea Usborne – O afacere ideala pentru mamici antreprenoare

Afacerea Usborne – Cum sa faci bani de acasa din vanzarea de carti pentru copii?

In ultimul timp din ce in ce mai multe mamici, multe aflate in concediul de crestere a copilului, isi doresc sa inceapa ceva pe cont propriu, in ideea de a nu se mai intoarce la serviciul clasic si isi doresc sa dezvolte o afacere simpla, care necesita investitii minime, chiar de acasa, din fata calculatorului, intre curatenie si joaca cu copiii.

Mamicile in general s-au indragostit initial de carti, vazandu-i pe copiii lor absolut captivati, cartile desi sunt in limba engleza, ele reusind sa-i fascineze chiar si pe bebelusi.

Andreea Nakov este una dintre mamicile care au reusit sa castige suficienti bani  pentru a nu se mai intoarce la serviciu dupa terminarea concediului maternal. A fost de acord sa ne povesteasca in cadrul unui interviu despre satisfactiile activitatii desfasurate de acasa, inconjurata de copii si de carti pentru copii.

  1. Cum ai decis sa pornesti aceasta afacere?

Atunci cand am descoperit aceasta oportunitate eram in cautarea unei activitati profitabile pe care sa o dezvolt de acasa, insa nu orice, ceva care sa-mi placa mult. Tocmai ma intorsesem din concediul de crestere a copilului atunci cand m-au anuntat de la job ca imi desfiinteaza postul. A trebuit sa ma reorganizez rapid si mi-a iesit in cale ocazia pe care acum o consider o posibilitate care mi-a  schimbat viata , in sensul ca iubesc ceea ce fac si am satisfactii nemasurate, imi petrec mult timp cu copiii, iar ei sunt inconjurati de carti de calitate.

Cand am vazut cartile pentru prima data, le-am iubit instant, iar copiii nu le lasa din mana, m-am gandit ca daca mie imi plac, copiilor mei le plac, sigur exista si alte mamici care vor fi incantate de carti sau de afacere. Asa ca am pornit la drum cu incredere, cu curaj, cu un vis pe care mi-l doresc indeplinit cat mai repede.

  1. Cat ar trebui sa investesti ca sa pornesti ca reprezentant Usborne?

Afacerea Usborne presupune o investitia initiala destul de mica, aproximativ 270 de lei si presupune achizitionarea securizata cu cardul a kit-ului de start oferit de Usborne, care contine carti dintr-o gama larga de interese si adresate copiilor de varste diferite, brosuri, cataloage si alte materiale in valoare de peste 850 de lei. Dupa achizitionarea  pachetului de start depinde de strategia fiecaruia de a-si dezvolta afacerea. Tine de fiecare cu ce dorinte si asteptari porneste la drum. Usborne ofera inca de la inceput, pentru primele 3 luni pasi de bonusare care ne ajuta sa avem un start rapid si eficient, insa si in continuare ne recompenseaza pentru rezultate pentru indeplinirea unor provocari. Exista posibilitatea sa avansezi si atunci satisfactiile sunt multiplicate. Ca in orice business aceasta crestere este progresiva, insa de durata si necesita implicare.

In afara de partea financiara, mai investesc timp, efort, imaginatie, iar beneficiile, pe langa cele financiare, aduc si dezvoltare personala, care pentru mine este importanta.

La aceasta afacere m-a atras cel mai mult faptul ca editura te sprijina de la inceput sa cresti fara sa fie nevoie sa investesti mult de la inceput, ceea ce-ti permite reinvestirea unei parti din castig.

 

  1. Cat poate castiga un reprezentant Usborne?

Asa cum probabil va imaginati deja castigul depinde mult de efortul depus. Insa in timp aceasta afacere iti poate asigura un venit peste medie astfel incat sa ai posibilitatea sa nu mai faci altceva, daca iti doresti acest lucru.

In prezent afacerea Usborne imi asigura un venit constant, substantial, care imi permite sa desfasor aceasta activitate de acasa, fara sa platesc chirie, angajati…

In afara de vanzarea cartilor se mai pot castiga bonusuri cu care editura ne provoaca, iar in cazul in care iti creezi o echipa poti avea castiguri suplimentare substantiale, afacerea putand fi facuta in sistem network marketing, neexistand insa o obligatie in acest sens.

 

  1. Cate ore aloci zilnic acestei activitati?

Cand am pornit in aceasta aventura am alocat tot timpul meu disponibil, care efectiv nu era prea mult, cu cei doi copii, plus treburile casnice, ca orice mamica. Acum afacerea mea imi ocupa 2-3 ore pe zi pentru promovare, stoc, gestiune, organizarea targurilor. In zilele cand am targ evident aloc mai mult timp, in functie de durata acestuia.

Mi-am crescut business-ul 99% de pe telefon si tableta, din parc sau in timpul somnului copiilor.

Marele avantaj a fost faptul ca am invatat sa imi organizez timpul incredibil de bine, astfel facand multe si avand satisfactia de a termina tot ce am inceput.

Important pentru mine e ca am o munca pe care o iubesc, nu ma simt obosita, chiar ma energizeaza, nu e ca si cand merg zilnic la job de dimineata pana seara.

 

  1. Ce ar trebui sa faca o mamica daca doreste sa devina reprezentant Usborne?

Eu stau la dispozitia tuturor celor ce isi doresc sa devina reprezentant Usborne si au nevoie de mai multe detalii. Asa cum spuneam mai sus, primul pas este dragostea fata de carti si fata de copii, apoi dorinta de flexibilitate, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului. Eu nu m-as mai intoarce la munca de birou. Reprezentantul Usborne isi desfasoara activitatea de oriunde ii este confortabil, fara a plati chirie, utilitati si alte costuri adiacente.

Inscrierea este foarte simpla, se face completand un formular, care la final duce la o platforma de plata securizata pentru achitarea acelui pachet de inceput despre care am povestit, in valoare de aproximativ 260 de lei, cartile venind acasa cu firma de curierat DHL. De aici pornim aventura in lumea mirifica in care ne scriem propria poveste. In povestea mea imi doresc sa ajut cat mai multi oameni sa-si indeplineasca VISURILE!

Afacerea Usborne mi-a facilitat invatarea unor lucruri absolut noi si fantastice, m-am dezvoltat personal pe atatea planuri, am invatat tehnici de vanzare, leadership, coaching, logistica, contabilitate, tehnici de promovare online si negociere, comunicare si multe altele, pe care nu le-as fi invatat in alte conditii.

Ma puteti gasi si pe pagina mea de Facebook, imi puteti trimite mesaj si va raspund in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *